Elavtal i din stad

Elyn hjälper dig att hitta elavtal med unika erbjudanden och kampanjer i din stad. Jämför över 3000 olika elavtal och spara i genomsnitt 1200 kr.

{"sendUrl":"https:\/\/elyn.se\/jamfor\/"}

Hitta rätt elavtal i din stad

Få hjälp att hitta rätt elavtal i din stad med Elyns elprisjämförelse. Eftersom Sverige är uppdelat i fyra olika elområden så skiljer sig priserna beroende på var i landet du bor. Stora elbolag som sträcker sig från norr till söder erbjuder ofta likvärdiga avtal däremot finns det elbolag som endast finnas tillgängliga i vissa städer och kommuner. Med Elyn kan du jämföra både stora och små elbolag samt sortera på miljöavtal, avtalstyp och pris.

Flyttat till en ny stad?

Om du precis flyttat till en ny stad är det viktigt att du kontaktar ditt elnätsbolag och därefter väljer ett passande elbolag för ditt elavtal. Gör du inget aktivt val kommer elnätsbolaget att ge dig ett anvisat avtal som historiskt sett varit betydligt dyrare än om du själv väljer.

Välj din stad för rätt elavtal

Vill du få reda på mer om elbolag i staden där du bor? Läs mer om elbolagen i Stockholm, Göteborg, Malmö med flera. Här finns information och erbjudanden från elbolagen i de större städerna i Sverige. 

Jämför elavtal i hela Sverige

Passa på att sänka dina elkostnader med upp till 1200 kr per år! Jämför över 3 000 elavtal från 120 elhandelsbolag.

Vanliga frågor och svar

Den största skillnaden mellan elavtal i städer är att det finns lokala aktörer i alla större och många mindre städer i Sverige. Lokala elhandelsbolag kan till exempel vara ägt av kommunen eller bidra till samhället på andra sätt vilket kan vara en anledning till att bli kund. Priser mellan städer skiljer sig vanligtvis endast baserat på vilket elområde du tillhör (olika spotpriser).

Flest elbolag finner du i storstadsregionerna. Utbudet är större där det finns fler elkonsumenter. 

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.